Vyhľadať

Ahojte šípkači naši.. Ani nevieme ako a prešli už 2 roky odkedy sme otvorili našu/vašu kaviarničku.. Odvtedy sa udialo toho veľa.. Okrem množstva šípkarskych turnajov sme oslávili prvý rok fungovania a prekonali ďaľšiu z covidových vĺn, no práve vďaka vám, našim zákazníkom a priateľom sme stále tu a tešíme sa že sa k nám vraciate a máte to u nás radi.. A ako sa na narodeniny patrí, aj my by sme tie naše chceli osláviť práve v kruhu priateľov a ľudí ktorí nás majú radi.. Príďte preto 22.7.2022 osláviť 2.narodeniny od otvorenia spolu s nami a užiť si tak túto jedinečnú udalosť.
Čaká na vás koncert skupiny DAVE BRANNIGAN, Welcome drink a Tombola.
.
DAVE BRANNIGAN je štvorčlenná gitarová skupina, ktorá vznikla v Žiline na jeseň 2012. V tomto roku nahrala kapela ich prvý singel Old Fashion Show a začala prezentovať svoju tvorbu v kluboch. Tú ovplyvňuje prevažne gitarová hudba – rock’n’roll, indie rock a podobné žánre. Chalani sa zúčastnili súťaže Queen of the Rock v Púchove, kde zvíťazili a získali nahrávanie singla v LVGNC studio, ktorý má názov Moon Acacia. Tento singel ich úspešne prezentoval v Demovnici_FM a vybojoval im účasť na demovnicových koncertoch, na čo nadväzovala aj nominácia v Radio_Head Awards 2016 v kategórii objav roka. Ďalšia výhra v súťaži Show Us Your Music im opäť priniesla možnosť nahrať single Phony Crown a Golden Mine. Dokončili debutový album Young Creatures a vďaka odohranému koncertu Pohoda_FM si zahrali na Sziget festivale.
.
Zároveň sa môžete tešiť na tombolu o množstvo cien a víkendový pobyt pre dve osoby v centre Banskej Štiavnice v Hoteli Salamander, ktorý nám venovala rodina Baráková. Začo im veľmi pekne ďakujeme.
.
Vstupné: 7 eur
V cene vstupného je Welcome drink a 2x tombolový lístok 🙂
.
Štart cca 20:00
Začiatok koncertu cca 21:00
Tombola cca 23:00
.
Odporúčame vám však rezervovať stôl, nakoľko miesta na sedenie na terase sú obmedzené.
V prípade nepriaznivého počasia sa koncert presunie do interiéru.
Tešíme sa na vás 22.7. v Kaviarni Šípka v Leviciach